Tip os

Kom og oplev seminariet "live"

ÅBENT HUS | "Er du ansøger til pædagoguddannelsen i Ikast, og har du spørgsmål til optag, SU mm., er du altid velkommen til at kontakte os på adressen eller tlf. 87553755. Mandag den 21. og tirsdag den 22. maj er du desuden velkommen til at følge forskellige former for undervisning på 2. semesterholdene."
15. maj 2012, 11.02

Sådan lyder opfordringen fra pædagogseminariet i Ikast, der som noget nyt vil prøve med et åbent hus-arrangement.

- Tilbuddet henvender sig til de kommende ansøgere, der gerne vil vide lidt mere om pædagoguddannelsen i Ikast og er en opsamling i forhold til kvote 1 ansøgere, fortæller afdelingsleder Tove Stenderup.

- Vi "plejer" at holde info-fyraftensmøde. Så denne måde at holde åbenthus på er ny. Vi vil gerne give de potentielle ansøgere mulighed for at opleve undervisning "live". Derfor slår lektor Mine Rasmussen dørene op til undervisning af studerende på 2. semester - et undervisningsforløb, der er rettet frem mod førsteårsprøven. Derfor vil besøgende/gæster få mulighed for at opleve både traditionel klasseundervisning og vejledning på mindre hold.

Det er ikke muligt på forhånd at fortælle, hvornår hvad sker.

- Man er velkommen til at være her en hel formiddag eller blot en times tid, hvis det er det, man har mulighed for. Og der er ikke noget bestemt mødetidspunkt. Man bliver vist til rette, når man kommer, fortæller afdelingslederen.

- Desuden oplever vi, at der behov for besvarelse af forskelligartede studiespørgsmål - og i den normale åbningstid er alle eksperterne til stede. Om mandagen er studievejleder Kirsten Krøigaard til stede og begge formiddage er afdelingsleder Tove Stenderup til stede.

Man er i øvrigt velkommen til at kontakte seminariet, hvis man ikke har mulighed for at være til én af de to dage.


Ordet er dit